Home Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel

CODEMA levert kwekers en investeerders handvatten om hun productie te vergroten en de productie kosten te verlagen. CODEMA heeft met ruim 50 jaar ervaring de unieke kennis in huis en is in staat door deze jarenlange wereldwijde ervaring het ontwerp, de engineering, de productie en de installatie voor logistieke systemen te verzorgen.


 

 

alt

HAWE is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve interne logistiek en transportsystemen voor de tuinbouw. HAWE biedt kwekers op maat gemaakte logistieke oplossingen welke zorgen voor een groei van de productie, een verbetering van de kwaliteit en een verlaging van de arbeidskosten.

 

 

 

 

alt

WEVAB is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van presentatiemiddelen, transportbanden, rollenbanen en diverse plaat en constructie werken. Wevab producten worden veel toegepast binnen de tuinbouw. De presentatiemiddelen worden ontwikkeld voor retail ketens en tuincentrum organisaties door heel europa.

 

 alt

SDF is gespecialiseerd in het ontwikkelen van modulaire en op maat gemaakte besturings en management software, welke voldoet aan de unieke eisen en wensen van de gehele tuinbouwsector. Oplossingen van SDF worden geleverd door de gehele keten vanaf de kweker tot de distributeur en de retail. Registratie software, planning, management software en aansturing van logistieke systemen zijn enkele voorbeelden van de producten van SDF.
b-e-delier-logo

B-E De Lier is gespecialiseerd in de levering van kwaliteitsproducten en -oplossingen voor de tuinbouw op het gebied van irrigatiesystemen, wateropslag en waterzuivering, energie- en milieutechnologie, elektrotechnische installatie en service.